Otevíráme restauraci Aldrovka!
V rámci hlavní hotelové budovy jsme pro hosty resortu, ale i pro další návštěvníky otevřeli restauraci Aldrovka. Aldrovku jsme se rozhodli zasadit do tradičního krkonošského prostředí. Dřevený moderní interiér naprosto respektuje místní kulturu a příjemné prostředí Krkonoš. Zároveň dbáme na to, aby veškeré suroviny byly od místních dodavatelů. Během dne Vám můžeme nabídnou vydatný oběd, odpolední kávu s dezertem a v neposlední řadě také vynikající večeři, jako dokonalé završené celého dne. Pro doplnění večerní atmosféry můžete posedět u krbu se sklenkou výborného vína nebo koňaku.
Veškeré pokrmy pro Vás připravuje náš Executive Chef Petr Drozd. Petr získal nejvíce zkušeností v síti restauraci Kampa Group, kde začínal na pozici příloháře a postupně se vypracoval na pozici Chef de Partie. V roce 1998 se účastnil otevření restaurace Hergertova Cihelna, kde se stal velmi úspěšným zástupce Executive Chefa. V této restauraci sbíral bohaté zkušenosti při spolupráci s nejlepšími šéfkuchaři světa. Od roku 2007 působil v prestižní restauraci Le Grand Véfour ve Francii, která se pyšní dvěma Michelliny pod vedením šéfkuchaře Martina Guy.
Věříme, že Vám v naší restauraci bude chutnat a odnesete si vynikající gastronomické zážitky.